Scenariu previzibil: un bărbat din Vidra s-a urcat băut la volan şi a produs un accident de circulaţie

Spread the love

În data de 25.05.2014, orele 15.10, Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, în localitatea Mihoieşti, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasați la faţa locului a rezultat că G.E.N., de 36 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Cîmpeni – Vidra, la intersecţie cu DJ 762, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani,din Recaş, judeţul Timiş.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi doi tineri de 23 şi 21 de ani, ambii din comuna Albac, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit contuzii şi au fost transportaţi la spitalul din Câmpeni, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru G.E.N. în vreme ce, pentru celălalt conducător auto, rezultatul a fost negativ.

Faţă de conducătorul auto care a provocat accidentul, cercetările sunt continuate  sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Spread the love

Comentarii

Comentarii